Gegevens
Monter platform
Vincent Ariaens
Monter platform
06/27/2023
1 min

Koppeling tussen Monter platform en GLI-register bijna gereed!

06/27/2023
1 min

Koppeling bijna gereed

Als aanbieder van het Monter platform (ECD/EPD) voor de GLI werken wij op de achtergrond aan de koppeling met het GLI-register. De koppeling zorgt ervoor dat de gegevens aanlevering aan het RIVM met enkele drukken op de knop mogelijk wordt. Er is goed nieuws te melden want de koppeling is bijna gereed!

Onderzoek

Met behulp van de aan te leveren gegevens aan het GLI-register wordt het mogelijk dat onderzoek kan worden gedaan naar het aanbod, het bereik en de (kosten)effectiviteit van de GLI. Het voordeel van de koppeling is dat er niet handmatig GLI-gegevens in het GLI-register hoeven te worden ingegeven.

Tijd besparen

Kortom de koppeling tussen het Monter GLI platform en het GLI-register helpt tijd besparen voor de leefstijlcoach en GLI organisatie. En het ondersteunt om op eenvoudige wijze te voldoen aan de verantwoordingseisen van het RIVM. De benodigde toestemmingsverklaring en aan te leveren GLI-register gegevens zijn opgenomen in de standaard workflow in Monter.

Aanmelden

Ben je gebruiker van het Monter platform, houd dan onze nieuwsbrief in de gaten of de nieuwsbrief van de organisatie waarvoor je actief bent. Bied je de GLI aan vanuit je eigen praktijk en ben je nog niet aangemeld bij het GLI register, dan kan je dit alvast doen. Via de volgende link vind je meer achtergrondinformatie: https://support.mrdm.com/nl/rivm/gli/

Meer weten

De aanlevering vanuit Monter is mogelijk voor alle GLI’s (o.m. CooL, BeweegKuur, SLIMMER, SSIB, X-Fittt). Wil je meer weten, contact ons gerust op info@monterleefstijl.nl of 06-20402184.

Categorieën