Vragenlijst invullen
GLI
Vincent Ariaens
GLI
12/14/2022
0 min

Alleen gebruik maken van de GLI vragenlijsten in Monter – Ja dit kan!

12/14/2022
0 min

Al vanaf 2019 werken wij aan een digitaal dossier (ECD/EPD) voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (kortweg GLI). Het Monter digitaal dossier ondersteunt de leefstijlcoach of leefstijlcoach organisatie met het proces van registratie, declaratie en verantwoording van de GLI. We ontwikkelen continu door aan het Monter dossier zodat het steeds meer een maatpak wordt voor de coach en de GLI organisatie. Recent gaven wij een rondleiding door het Monter dossier aan Ine. Zij was enthousiast over de mogelijkheden in Monter voor de coach. Maar toen stelde zij de vraag:

“Kan ik ook alleen gebruik maken van de mogelijkheid om vragenlijsten van de GLI te versturen en ontvangen? En de mogelijkheid om vanuit Monter verantwoording af te leggen aan de GLI interventie eigenaren en het RIVM?”

“Natuurlijk kan dit Ine!”

We hebben voor haar een Monter dossier klaargezet waarin je een cliënt aanmaakt, een dossier opent en vervolgens de GLI vragenlijsten (intake, na basisprogramma en bij einde) digitaal kan versturen en ontvangen van deelnemers aan de GLI! En in het dashboard kan je met je cliënt de voortgang monitoren. Lekker snel, altijd de laatste versies van de vragenlijsten beschikbaar en de mogelijkheid om snel digitaal verantwoording af te leggen.
Wil jij net als Ine gebruik maken van deze mogelijkheden in Monter? We vertellen je graag meer over deze abonnementsvorm in Monter (per 1-1-2023 voor € 20,90 per maand ex btw). Informeer naar de mogelijkheden via info@monterleefstijl.nl. Of bel 06-20402184.

Categorieën