Relaxed werken
Monter platform
Vincent Ariaens
Monter platform
03/23/2022
1 min

Het Monter platform helpt je tijd besparen!

03/23/2022
1 min

Als softwarebouwer voor de leefstijlcoach en GLI uitvoerders hebben wij veel gesprekken met leefstijlcoaches. Deze gaan nogal eens over de regeldruk die bestaat rondom het uitvoeren van de GLI (CooL, BeweegKuur, Slimmer en SSIB). Enige regeldruk is niet te voorkomen in de zorg. Het RIVM wil weten of de GLI effectief is. De zorgverzekeraar wil dat zorg goed wordt geregistreerd en gedocumenteerd en dat de declaratie klopt met de spelregels van de NZa. Voor ons als softwarebouwer is de uitdaging om die regeldruk te helpen minimaliseren met behulp van het platform (ECD) van Monter Leefstijl.

In alle gesprekjes en rondleidingen die we geven in het Monter dossier is er één onderwerp waar leefstijlcoaches het meest blij van worden. Alle toestemmingsverklaringen van onder meer het RIVM en alle vragenlijsten van de GLI ontwikkelaars zitten in het Monter platform.

Je kan ze digitaal versturen en ontvangen van de deelnemer aan de GLI. En de aanlevering aan de GLI ontwikkelaar en straks het RIVM gaat ook digitaal vanuit het Monter platform.


Ben je nieuwsgierig naar veel meer handigheidjes in het Monter platform?

Neem dan contact op voor een rondleiding. In 30 minuten weet je hoe het digitaal platform van Monter werkt. Eigenlijk is het net een training over wat er allemaal komt kijken bij het registreren, verantwoorden en declareren van de GLI, dus doe er je voordeel mee. Neem contact op via info@monterleefstijl.nl, bel 06-20402184 of kijk op onze website www.monterleefstijl.nl.

Categorieën