Succeservaring
GLI
Vincent Ariaens
GLI
10/05/2020
0 min
0

Monter platform bespaart de leefstijlcoach tijd

10/05/2020
0 min
0

Onze centrale vraag: Hoe besparen wij tijd voor de leefstijlcoach?

Aan het antwoord op deze vraag werken wij elke dag en met veel toewijding. Sinds de zomer werken meer en meer leefstijlcoaches in het nieuwe Monter platform. En met de feedback die we krijgen wordt het alleen maar leuker en beter.

Voor een startende leefstijlcoach is het opstarten van je eigen onderneming pittig. Kwartier maken in je regio, een website bouwen, netwerken, contracteren met zorgverzekeraars zorggroepen of particulieren en bedrijven,  en ga zo maar door. En als sluitstuk moet je zorgdragen voor een goede registratie, wil je declaraties kunnen maken en wordt er verwacht dat je aan resultaatmetingen doet. Kortom een gedegen bedrijfsvoering is cruciaal. En voor dit laatste is het Monter platform de oplossing!

Het is onze visie dat het Monter platform voor de leefstijlcoach tijd moet besparen en gemak en overzicht moet geven. Om dit te bereiken zijn wij op weg met de ontwikkeling van een volwaardig webbased platform voor de leefstijlcoach. Een oplossing waarmee je kan declareren aan partijen waaronder de zorgverzekeraar. Een oplossing waarbij je vragenlijsten direct digitaal kan laten invullen door de cliënt en waarbij meetresultaten eenvoudig beschikbaar kunnen worden gesteld voor onderzoek.

Wil je een rondleiding in het Monter platform?

Stuur dan een bericht aan info@3.125.100.140 of neem contact op met 06-20402184.

Team Monter Leefstijl www.monterleefstijl.nl

Reacties
Categorieën