Documenten
GLI
Vincent Ariaens
GLI
04/25/2022
1 min

Rob is leefstijlcoach en GLI aanbieder van het eerste uur!

04/25/2022
1 min

Inmiddels is Rob al weer drie weken in het Monter dossier aan het werk. Hij is een leefstijlcoach van het eerste uur. Vanaf 2019, het moment dat de GLI in het basispakket van de zorgverzekering kwam, is hij bezig om mensen te helpen om een gezonde leefstijl aan te nemen.

Toen we drie weken geleden in contact kwamen vertelde hij me dat hij al meer dan 100 deelnemers helpt. Hij wilde overzicht krijgen over al zijn registraties en hij wilde zijn declaratie achterstanden wegwerken ten aanzien van de GLI. Hij was erop gebrand dat nu het moment was om orde op zaken te stellen. Rob ging aan de slag en voerde in 3 weken tijd al zijn 115 lopende cliënten in, verdeeld over 11 groepen. En hij verstuurde voor zijn eerste nieuwe deelnemers de akkoordverklaringen en intake vragenlijsten vanuit het Monter dossier. Hij vertelde me donderdag dat hij nooit had gedacht dat hij nog lol zou gaan beleven aan het onderdeel ‘administratie’. En hij sprak uit dat hij blij was dat we antwoord hadden op al zijn vragen omtrent het registeren, verantwoorden en declareren van de Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLI’s: CooL, BeweegKuur, Slimmer en SSIB).

De afgelopen 3 weken hebben we 2 keer per week kort en intensief contact gehad om stap voor stap de registraties en de eerste declaraties bij te werken en het Monter dossier onder de knie te krijgen. En de komende weken hebben we nog wat contactmomenten gepland. Tot alles op orde is. Dank Rob dat wij je mogen helpen! En dank voor de suggesties die je doet om het Monter dossier weer mooier en beter te maken voor de leefstijlcoach en GLI aanbieder. Ik kijk uit naar onze afstemming deze week.

Wil jij net als Rob een vliegende start maken of orde op zaken stellen ten aanzien van al je GLI registraties, declaraties, vragenlijsten, akkoordverklaringen, enz. enz. Contact ons gerust op info@monterleefstijl.nl voor het boeken van een rondleiding of bel 06-20402184.

Categorieën